Bram wint clubtornooi 2015-2016

Op zaterdag 19 maart 2016 werd het clubkampioenschap van TTC VTB Hoeilaart gespeeld. Maar liefste 26 leden deden mee aan deze jaarlijkse hoogdag van het Hoeilaartse tafeltennis.

 

IMG_1576

De 20 volwassen deelnemers werden onderverdeeld in 5 poules van 4 (allen speelde met voorgift.) De eerste drie van elke poule en de beste vierde gingen door naar de 1/8 finale.
Na vele spannende wedstrijden en enkele fantastische punten werd de finale gespeeld tussen Joost en Bram. Bram ging sterk van start en won de eerste set. In de tweede set knokte Joost zich terug in de wedstrijd. Gedreven door de kampioenstitel van de C-ploeg kwam Bram sterk uit de hoek met knappe punten. Joost had het steeds moeilijker om de voorgift van 4 punten weg te werken en moest zich na een lang tornooi gewonnen geven.
Proficiat Bram!

Ook onze opkomend talent Tom en Samuel verdienen een pluim voor hun prima inzet in volwassen competitie! Tom haalde dit jaar zelfs de 1/8 finale waar hij door Stijn werd gestopt in zijn weg naar de titel.

De 6 jeugdspelers van groep 1 speelde hun eigen tornooi waarbij ze de aangeleerde technieken lieten zien aan de talrijk aanwezige supporters/ouders. De vooruitgang sinds vorig jaar was duidelijk merkbaar!
Na mooie punten en druk bevochte wedstrijden werd het een nek aan nek race tussen Gianluca en Cobe. Beide wonnen al hun wedstrijden en moesten in een onderling duel uitmaken wie Jeugdkampioen werd.
Gianluca won de wedstrijd in 3 sets en werd zo een verdiende Jeugdkampioen! Proficiat aan jullie beide en alle deelnemende jeugdspelers!

Het bestuur wenst iedereen te bedanken die heeft deelgenomen aan het clubkampioenschap of aan de organisatie ervan.