Chris Taes schrijft een boek over zijn overleden vrouw

Graag wil jullie aandacht vestigen op de publicatie van “Weg van Jou” geschreven door Chris Taes (speler van de B-ploeg). Het boek is een ode aan zijn overleden echtgenote Claudine en de bijzondere manier waarop ze met haar ziekte is omgegaan.

Weg van jou

 

Claudine heeft uitgezaaide borstkanker en ze weet van bij de eerste diagnose dat de ziekte ongeneeslijk is. Het is een strijd die ze niet kan en niet zal winnen. Hoe leef je dan verder met de dood in het lijf? Hoe ga je om met een fatale ziekte? Voor haar is het duidelijk: ze laat het leven primeren op de angst. Ze kiest voor authentieke en openhartige communicatie. Zowel met haar gezin als met haar collega’s en vrienden. Intussen blijft ze voluit van het leven genieten, tot in de laatste levensfase toe.
Weg van jou neemt je mee op een roetsjbaan van emoties via drie parallelle verhaallijnen: het verhaal van Claudine zelf, het verhaal van haar echtgenoot tijdens het uitputtende ziekteproces en de vrijmoedige commentaren en e-mails van familieleden en vrienden. Dit boek gaat de harde realiteit van een laffe, genadeloze ziekte niet uit de weg, maar is vooral een ode aan de liefde, de vriendschap en het leven. Daarom kan Weg van jou zwaar zieke mensen en hun familieleden inspireren en bemoedigen om met dit soort van levensbedreigende probleemsituaties om te gaan.

Uitgever: Schrijverspunt
ISBN: 9789462661714
Paperback: € 16,95