Wat een gezellige BBQ

Een nieuw tafeltennisseizoen gaat al jaar en dag gepaard met onze clubbarbecue, op zaterdag 27 augustus verzamelden 37 leden en hun families aan het parkpaviljoen. Zoals het haast een traditie is, waren de weergoden ons weerom gunstig gezind. Misschien zelfs iets té, want het bleek een van de heetste edities te worden die wij ons kunnen heugen. De onweerswolken dreven voorbij en lostten hun lading elders waardoor het, zoals gewoonlijk, heerlijk gezellig toeven bleef tot laat in de avond.

Deze gezellige kameraderie is een van de troeven van onze club en ook nieuwe gezichten lijken dit te appreciëren. Dat kameraderie hoog in ons vaandel geschreven staat, werd nog eens geaccentueerd door de uitreiking door onze voorzitter van de medailles voor de deelnemers  van de Memorial Thierry Verzele, de nieuwe interne clubcompetitie genoemd naar onze betreurde clubgenoot.

Ook het feit dat iedereen zijn steentje bijdraagt, met voorbereidingen en hulp op de dag zelf maken ons als organisators trots en blij. Bij deze nog een hartelijke dank aan iedereen voor de smakelijke slaatjes, de afwasjes, het vlees draaien, de kinderanimatie, de drankbedeling, de lachende gezichten en alles wat onze barbecue zo’n leuk begin van het seizoen maakt.