Verslag vriendenwedstrijd tegen jeugd van Overijse

4 november 2017

Zaterdag is VTB Hoeilaart met 7 jeugdspelers naar Overijse getrokken voor een vriendschappelijke wedstrijd.

20171104_105352

Overijse had 2 geklasseerde spelers waardoor het niveauverschil te groot zou zijn moesten ze in 1 ploeg spelen. Al snel werd beslist om deze 2 spelers op te splitsen om een leuke, evenwichtige match te krijgen.

 

Zo kregen we een strijd tussen de A ploeg van Hoeilaart met Mon (Overijse), Audrey, Aiden en Annemijn tegen de A ploeg van Overijse met Jonathan, Casper, Jules en Brent.

 

Voor de 2de match waren er nog 4 spelers van Hoeilaart en 2 spelers van Overijse . Een normale Sporta wedstrijd 3 tegen 3 (incl dubbel) was dan ook logisch.

 

De B ploeg van Hoeilaart met Albert, Lennard en Alexander speelde tegen de B ploeg van Overijse met Menno, Yente (Hoeilaart) en Lander.

Na vele leuke sets kon de A ploeg van Hoeilaart de overwinning met 7-9 op zak steken (dank je wel Mon!).

Voor de B ploeg werd het een nek aan nek race waarbij alle spelers het beste van zichzelf gaven. Een gelijk spel was uiteindelijk een logische uitslag.

Voor hun uitstekende eerste match wil ik Yente, Alexander, Albert en Lennard uitdrukkelijk feliciteren! Goed gedaan jongens!

Het was leuk om te zien dat iedereen met overgave speelde! Als jeugdtrainer kan ik alleen maar blij zijn met zoveel enthousiasme, zowel in het kamp van Overijse als in kamp van Hoeilaart!
We zullen dit zeker nog eens organiseren.